Geen winst voor bestrijders klimaatverandering in Australië

Australië is een van de landen waar het nu al goed te merken is dat het klimaat veranderd. Het koraalrif sterft, er is extreme droogte, rivieren vallen droog en het tropische gedeelte van Australië komt steeds verder naar het zuiden.

Toch heeft de conservatieve meerderheid bij de verkiezingen haar meerderheid behouden, met een campagne gericht tegen het bestrijden van klimaatverandering en voor het openhouden van koolmijnen.

Er blijft in Australië dus een meerderheid die liever korte termijn voordeeltjes heeft en dan maar een grote crash over enkele decennia, dan nu verstandig handelen en nu relatief kleine pijn lijden om later geen grote crash te hebben. In “NLP & Klimaatverandering” wordt aan de hand van het ABC-model uit de toegepaste gedragsanalyse precies uitgelegd waarom mensen zo handelen.

Australië is een goed voorbeeld waarom de combinatie van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en het bestrijden van klimaatverandering zo belangrijk is. Als je niet in staat bent om andere mensen te overtuigen echt iets te gaan doen aan het bestrijden van klimaatverandering, is er een behoorlijke kans dat in een democratie de meerderheid ervoor gaat kiezen om uiteindelijk zichzelf te vernietigen zolang er maar op korte termijn geen pijn wordt geleden.

Met NLP leer je niet alleen hoe je met taal andere mensen positief beïnvloedt, maar leer je ook hoe je ernstige maatregelen kan nemen zonder dat het als pijn voelt. Met het onderstaande formulier vraag je onze gratis NLP survivalgids op waarin de NLP basistechnieken staan om je goed te voelen als er pijnlijke maatregelen moeten worden genomen. Ons inziens is dat elementaire leerstof die op elke basisschool en middelbare school dient te worden geleerd, maar zolang dat niet gebeurt, is het aan ons om mensen te helpen zich goed te voelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *