NLP Coaching

Mocht je dermate last hebben van klimaatstress dat je niet functioneert, dan is NLP coaching de beste optie. Uiteraard geldt dat ook voor alle andere psychische klachten. NLP werkt uitermate goed bij angsten, fobieën, trauma’s, depressie en dergelijke problemen. Want in het geval van angst of depressie, dan is er sprake van dat mensen te lang last hebben van negatieve gevoelens. Terwijl bij fobieën en trauma’s mensen de verkeerde beelden in hoofd halen, of van het verleden in het geval van trauma’s of over de toekomst in het geval van fobieën. Zoals je uit onze gratis NLP survivalgids kan leren werkt NLP zeer effectief bij alles wat je voelt (angsten of depressies) of wat je je verbeeldt (trauma’s en fobieën).

Omdat NLP de meest elegante vorm van hypnose is, werkt NLP ook goed bij psychosomatische klachten. Daarvoor is het dan wel belangrijk dat je eerst bij de dokter bent geweest om alles goed lichamelijk te laten onderzoeken. Maar als artsen niets kunnen vinden of dat zij zeggen dat je maar met de psychosomatische klacht moet leren leven, dan is er nog steeds een goede kans dat het met hypnose wel is op te lossen. De kans op succes is dan niet zo hoog als bij puur psychische klachten, maar toch vaak genoeg rond de 50%.

Bovendien doen wij al onze 1-op-1 NLP coaching op basis van no cure no pay. Wij vinden het heel vreemd als coaches zich laten betalen zonder dat zij een oplossing hebben kunnen vinden. Als mensen niet functioneren en de coach kan geen oplossing bieden, dan is dat al erg genoeg. Wij zouden ons schamen om dan wel een rekening te sturen. Om die reden is ons tarief alleen voor de oplossing, ongeacht hoeveel tijd het kost om die oplossing te bereiken. Sterker nog, we brengen je niets in rekening tenzij je zelf in de laatste coachingssessie aangeeft dat NLP goed heeft gewerkt. Pas dan krijg je van ons een rekening.

Wij maken gebruik van het NLP Kring Coaching format. Dat betekent dat een NLP coaching sessie bij ons twee uur duurt. Dat de sessies om de twee weken plaatsvinden en dat we uitgaan van drie tot vijf NLP coachingssessies. Gemiddeld lossen we de problemen op in drie sessies. Soms is er een vierde sessie nodig en heel soms een vijfde. Maar als het meer dan vijf sessies gaat duren, dan moeten we eerlijk erkennen dat NLP coaching niet gaat werken. Tenzij er bijzondere omstandigheden zijn waarbij het om lichamelijke reden belangrijk is om langdurig iets af te bouwen zoals bijvoorbeeld bij alcoholisme.

Wij hebben NLP coaches in het gehele land zitten, dus wanneer je aan de slag wil met NLP coaching, vul dan het onderstaande formulier in en dan neemt een van onze medewerkers contact met je op om te kijken welke NLP coach het meest geschikt is voor jouw situatie.