NLP Training

Los van onze strijd tegen klimaatverandering, ben je bij ons verzekert van de beste NLP opleiding tegen het meest gunstige tarief. De reden is dat onze NLP opleiding gegeven wordt door Licensed NLP Master Trainer™ Joost van der Leij. Hij is een van de weinige NLP Master Trainers ter wereld die daadwerkelijk persoonlijk door Richard Bandler, de bedenker van NLP in de jaren zeventig, is gecertificeerd. Joost is de enige Nederlandse NLP trainer die in een boek van Richard Bandler wordt genoemd. Daarnaast is Joost ook een door de Vrije Universiteit gecertificeerde OBM trainer/coach en is hij de enige NLP trainer wereldwijd die op een echte universiteit NLP mag onderwijzen.

Het tarief voor NLP opleidingen is vaak veel te hoog. Meestal worden er om de prijs hoog te houden, veel langere NLP opleidingen gegeven dan dat nodig is. Er zijn drie verschillende versies van NLP:

  1. De jaren zeventig versie van NLP die erop gericht was om te modelleren. Deze wordt door niemand meer gebruikt, omdat men erachter kwam dat het veel beter was om NLP technieken te ontwikkelen dan te modelleren.
  2. De jaren tachtig versie van NLP. Als een NLP opleiding langer duurt dan 12 dagen, dan wordt de jaren tachtig versie van NLP onderwezen. In de jaren zeventig ontdekte Richard Bandler dat therapeuten vooral succes hadden wanneer ze hypnose gebruikten. Om die reden wilden ze alle therapeuten hypnose leren. Maar in de jaren zeventig was hypnose nog een taboe. En dus heeft Richard Bandler hypnose verstopt in NLP. Dat zorgde er alleen wel voor dat NLP onnodig ingewikkeld werd. En dat de NLP opleidingen dus onnodig duur en langdurig werden.
  3. De jaren negentig versie van NLP. In de jaren negentig ontdekte de wetenschap dat hypnose echt bestond en 100% veilig is. Om die reden heeft Richard Bandler toen heel NLP vernieuwd door de geheime hypnose te vervangen door openlijke hypnose. Daarmee is NLP veel simpeler geworden en is de NLP opleiding korter geworden. Maar de jaren negentig versie van NLP werkt ook veel beter. Alleen NLP instituten, zoals de onze, die aangesloten zijn bij The Society of NLP® en een licentie hebben om NLP te mogen onderwijzen, maken gebruik van deze moderne versie van NLP. Alleen zij mogen het NLP Seal of Quality van The Society of NLP® gebruiken. Dit kwaliteitszegel zie je hieronder:

De NLP opleiding bestaat uit twee onderdelen: de NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner. Je dient eerst de NLP Practitioner te doen voordat je de NLP Master Practitioner kunt doen.

Onze NLP Practitioner opleiding bestaat uit negen dagen en drie optionele dagen voor die mensen die NLP vooral willen gebruiken om andere mensen te helpen, al dan niet als NLP coach. De opleiding omvat drie blokken van drie dagen. Een blok voor elk onderdeel van NLP:

  1. Het Neuro gedeelte. In dit blok leer je alles over het brein. Aan de hand van het Neurogram® leer je welke evolutionaire gedragspatronen je brein produceert. Dit is wat jou jou maakt. Wanneer je dit leert, vallen heel veel verschillende puzzelstukjes van je leven in elkaar. Daarnaast leer je alle NLP basistechnieken om je goed te voelen, de juiste beelden in je hoofd te halen en constructief te denken in plaats van negatief te piekeren. Dit zijn alle NLP technieken die nodig zijn om relaxed te blijven in tijden van klimaatverandering.
  2. Het Linguïstisch gedeelte. In dit blok leer je twee manieren van communiceren: communiceren om heel helder over te komen en communiceren om andere mensen positief te beïnvloeden. Je leert het metamodel en het Miltonmodel. Bovendien leer je alles van hypnose. Je leert zelf in een hypnotische trance te gaan en je leert hoe je andere mensen kan hypnotiseren. Dit zijn alle verbale vaardigheden die je nodig hebt om klimaatsceptici en klimaatcynici op andere gedachten te brengen.
  3. Het Programmer gedeelte. In dit blok leer je de meest effectieve strategieën om een goed leven te leiden, zelfs in tijden van klimaatverandering. We gaan ervoor zorgen dat je een (nog) beter zelfbeeld krijgt en we maken een dertigjarenplan voor je.

Omdat onze NLP Practitioner opleiding veel meer dan andere NLP opleidingen je leert hoe je mensen kunt beïnvloeden, is het voor ons belangrijk om te weten wat voor soort vlees we in de kuip hebben. Om die reden is er de mogelijkheid om een gratis en geheel vrijblijvend verkennend gesprek met Licensed NLP Master Trainer™ Joost van der Leij af te spreken. Dat is de beste manier om uit te zoeken of NLP iets voor je is en zo ja, in hoeverre de NLP Practitioner opleiding je precies brengt waar je op zoek naar bent. Kortom, zet de eerste stap op weg naar een (nog) beter leven en vul het onderstaande formulier in om eens gezellig met Joost (telefonisch, online of 1-op-1) te spreken: