Boekpresentatie NLP & Klimaatverandering

Op maandag 9 september 2019 verschijnt het boek “NLP & Klimaatverandering: overleef de komende wereldramp”. Wij vinden het altijd leuk om de publicatie van een boek te vieren met een boekpresentatie. Dus dat doen we ook deze keer. En ook op maandag 9 september. Van 14 tot 16 uur vind in Amstelveen de boekpresentatie plaats. Jij bent van harte uitgenodigd om daarbij te zijn. Dat is ook zeer de moeite waard want tijdens de twee uur durende boekpresentatie zal Licensed NLP Master Trainer™ Joost van der Leij je twee dingen leren:

  1. Hoe je je goed kan voelen in zelfs de meest moeilijke omstandigheden zoals ons te wachten staan als we niets doen aan klimaatverandering.
  2. Hoe je ervoor kan zorgen dat je ondanks de doemscenario’s qua klimaatverandering je toch een visie op de toekomst kan hebben die vertrouwen, rust en kracht geeft.

De NLP basistechnieken die je tijdens deze boekpresentatie leert zijn ideaal om klimaatstress te stoppen. Maar je kan ze ook voor tal van andere belangrijke zaken inzetten.

Naast de NLP technieken die je leert, krijgen alle deelnemers ook een gratis exemplaar van het boek “NLP & Klimaatverandering: overleef de komende wereldramp”. Hieronder vind je de flaptekst en de inhoudsopgave.

Het lijkt een vreemde combinatie: Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en klimaatverandering. Maar zodra je je realiseert dat NLP een van de meest effectieve manieren is om te stoppen met stressen en te beginnen te ontspannen, dan snap je meteen waarom NLP de ideale tool is om klimaatstress te bestrijden. Steeds meer mensen maken zich zorgen over het opwarmen van de aarde. En dat is goed, want we moeten met zijn allen de klimaatverandering bestrijden. Alleen is de kans groot dat mensen die zich zorgen maken, zich ook slecht voelen. Ons brein werkt beter wanneer we ons goed voelen. Om klimaatverandering te stoppen is het nodig dat ons brein optimaal werkt, want we moeten nog een hoop slimme dingen uitvinden om de aarde te redden.

Vandaar dat het zo’n goede combinatie is, NLP en klimaatverandering. Want wanneer je NLP leert, dan kun je daarna met een gerust hart en een goed gevoel klimaatverandering bestrijden! In dit boek leer je alle NLP basistechnieken die daarvoor nodig zijn.

Bovendien leer je de retorische trucs die klimaatsceptici en klimaatcynici gebruiken om het bestrijden van klimaatverandering te frustreren. Joost van der Leij maakt als eerste het onderscheid tussen klimaatsceptici die oprecht menen dat de voorspellingen over de aankomende wereldramp niet kloppen en klimaatcynici die weliswaar van mening zijn dat de voorspellingen wel kloppen, maar dat klimaatverandering hen niks interesseert omdat het hun tijd wel zal duren. Wanneer je NLP leert, dan krijg je niet alleen grip op je eigen emoties zodat je met een goed gevoel actief klimaatverandering kan bestrijden, maar krijg je ook het verbale vermogen om klimaatsceptici en klimaatcynici de mond te snoeren.

Met dit boek in de hand, leer je de beste argumenten om klimaatverandering te bestrijden, een risicoanalyse van de komende wereldramp goed in te schatten, het vermogen om je daar toch goed bij te voelen, welke oplossingen er zijn om de wereldramp toch nog te voorkomen en hoe je voor jezelf een dertig jaren plan maakt om met een goed gevoel toch nog de doelen van je eigen leven te verwezenlijken in een wereld die steeds meer in de problemen komt.

NLP en klimaatverandering: overleef de komende wereldramp
Inleiding
Verandert het klimaat?
Hoe ziet de komende wereldramp eruit?
– Van nu tot 2030
– Van 2030 tot 2060
– Van 2060 tot 2100
– De periode 2100 tot 2120
Hoe ABC-NLP je redt
– De ABC-NLP Gevoelskracht-oefening
– ABC-NLP Verbeeldingskracht-oefening bij nare herinneringen uit het verleden.
– ABC-NLP Verbeeldingskracht-oefening bij zorgen over de toekomst.
– ABC-NLP Gedachtekracht-oefening.
– Hoe je de ANC-NLP basistechnieken gebruikt om de komende wereldramp te overleven
Klimaatverandering bestrijden met het ABC-model
Overtuigingskracht: Hoe je klimaatsceptici meekrijgt met jouw verhaal: de drie beste hypnotische taalpatronen
– De drie meest invloedrijke hypnotische taalpatronen
– Het i-bevel
– Vooronderstellingen
– Oorzaak/gevolg redenering
Drogredeneringen tegen klimaatverandering
– Klimaatscepticisme als mind virus
Wat kan ons redden?
– Eén triljard bomen
– Overheidsmaatregelen
– Burgerlijke ongehoorzaamheid
– Kernenergie
– Geoengineering
– Biomedische revolutie
– Management Cybernetics
Het dertigjarenplan
– Uitzoeken hoe je tijdlijn nu loopt
– Sla je tijdlijn op
– Optimaliseer je tijdlijn
– Het dertig jaren plan
Conclusie

Zoals je ziet, wordt dit een zeer interessante middag en leer je hier veel. De logistieke details van deze middag zijn:

  • Locatie: NLP.amsterdam
  • Adres: Binderij 7-L, 1185 ZH Amstelveen
  • Datum: 9 september 2019
  • Tijden: van 14 tot 16 uur
  • Tarief: 15,- euro

Je voor deze boekpresentatie inschrijven is 100% veilig, want je kan altijd tot 24 uur van tevoren geheel kosteloos per email annuleren. Wanneer je mee wilt doen aan deze bijzondere middag, vul dan het onderstaande formulier in: