Universiteit van Cambridge richt wetenschappelijk instituut op om het klimaat te repareren

Omdat de wetenschappers van de Universiteit van Cambridge het zeer onwaarschijnlijk achten dat de aarde zelf de schade van klimaatverandering kan repareren, hebben zij besloten om een speciaal wetenschappelijk centrum te openen dat als missie heeft om het klimaat te repareren.

Zij richten zich op drie toepassingsgebieden

  • Het opnieuw laten bevriezen van de polen door de wolken boven het poolgebied kunstmatig te versterken door met klimaatvriendelijke boten rond te varen. Deze boten spuiten dan hele kleine waterdeeltjes in de lucht die wolken vormen.
  • CO2 uit de lucht halen met chemische processen zoals beschreven in het boek “NLP & Klimaatverandering: overleef de komende wereldramp”.
  • Het groener maken van de oceanen door er metaalachtige deeltjes in te gooien die de groei van plankton stimuleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *